Роупджампинг «1000 ударів серця» — фестиваль екстремальних видів спорту. Росія, Санкт-Петербург

22.05.11 13:15

14 травня в Санкт-Петербурзі відбувся роупджампінг-фестиваль присвячений тисячі днів до олімпіади в Сочі 2014. В рамках фестивалю спільними зусиллями кількох російських роуп-команд були організовані роупджампінг стрибки з бізнес центру «Атлантік-Сіті». Ця будівля є найвищим (105 м) будинком Санкт-Петербурга в футуристичному стилі.

Цитата з ropejumping.ru

1000 ударів серця. Фестиваль екстремальних видів спорту.

Роупджампинг с БС Атлантик СитиМісце проведення: бізнес-центр «Атлантік-Сіті» (Санкт-Петербург вул. Савушкіна 126), парковка перед БЦ і дах будівлі бізнес центру, парк 300-ліття Санкт-Петербурга.

Очікувана к-кість гостей: близько 3000 чол.

Формат заходу – міське свято, що передбачає соціальну спрямованість на здоровий та спортивний спосіб життя серед молоді, присвячений 1000 днів до Олімпіади в Сочі 2014.

Атлантик-сіті являє собою футуристичну вежу висотою в 105 метрів і є самим висотним бізнес-центром у Санкт-Петербурзі. Унікальні панорамні види на акваторію Фінської затоки, історичний центр Санкт-Петербурга і парк «300-річчя Санкт-Петербурга».

У рамках заходу зведена команда роупджамперів здійснить стрибки з даху будівлі, включаючи акробатичні елементи і спецефекти.

Крім цього, на заході будуть представлені: тест-драйв а / м Skoda, майстер-клас з графіті, танцювальні групи брейк-данс, акробатика у виконанні бокерів, двоколісні скутери «сігвей», гігантський надувний скалодром.

Захід погоджено Олімпійським Комітетом Росії.

Джерело: ropejumping.ru
Фото з фестивалю

Andrey

Коментування цієї статті закрите.

---