Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - Andrey

Страницы: [1] 2 3
1
Скажіть чи плануються стрибки В Камянці
Як уже було неодноразово сказано (і написано) — стрибки в Кам’янці-Подільському НЕ плануються і плануватись НЕ будуть! Надто «близьке» у нас знайомство з Кам’янець–Подільською прокуратурою та іншими органами влади. Тому за Кам’янець-Подільський ЗАБУДЬТЕ! :'(

чи якомусь іншому місці
В «іншому місці» плануються... але оскільки в іншому місці об’єкт діючий, то це викликає певні труднощі з домовленостями і організацією.
П.С. To all: Замісь того, щоб запитувати «Коли?» і «Де?» краще б запропонували підходящі (висотою 50м і вище!) об’єкти (будівлі, вишки, труби, можливо карєри з прямовисними стінами і відповідною «глибиною»). Чим більше закинутий об’єкт, тим простіше буде там щось організувати ;)

2
Oleksandr07, а ти хоч сам вїхав в те, що написав??
відколи сервер переїхав на новий сайт
Відколи це «сервери» почали переїздити на «сайти»?
адміни взагалі десь в отпуску. Сайт сам по собі пустує...
А по твоєму, адміни призначені щоб 24 год. на день і 7 днів на тиждень публіку тут розважати?? До Вашого відому, вельмишановний, адміни такі ж люди, як і усі, з присущими їм проблемами. Тим більше, що відповіді на ваші питання дали давним давно, не лінуйтесь читати новини, чи приміром сусідні теми. Від того, що кожен персонально запитає «А коли будуть стрибки?» цей процес все одно не пришвидшиться.

3
Я б сказала відео вельми корисне для всіх :D :D :D
Ти ще хочеш приземлятись "півтора метри від землі"? ;D

4
Ще одне цікаве відео від команди "Земля прыжков" (Новокузнецк, Росія). Хороший задум і не менш хороші зйомки і монтаж.
Команда: "Земля прыжков" (Новокузнецк, Росія)
Обєкт: недобудова десь у них
Земля Прыжков

5
Відео, як кажуть, зачьот! :good: Як на перший раз - це взагалі супер! Видно, що є талант :clapping: Якщо вже Зіппо похвалив, то це щось таки значить :D
Єдине, що для мене незвично - це логотип зверху зліва. На фоні неба його частіше всього не видно, а потім він зявляється. І на 1.10 хв. коли рамка міняється (зйомка з іншої камери) він залишається нище... Доречі, з самою рамкою тоже нехарашо. Зрозуміло, що з різних камер розширення різні, але такі переходи дуже кидаються в очі. В майбутньому варто старатись це якось випраити. Або хоча б якось мінімізувати.
Ну, але як вже писав, як на перший раз - супер! Alvares молодець! Видно, що старався і є до того хист! ;)

6
Щоб не дорого і комфортно
Саме "недорого" (читай "безкоштовно") - це палатка. Тобто намет по нашому. Так получаєтьтся найбільш "недорого". Тобто зовсімбезкоштовно.

7
Ну от, хоч одна розповідь, яка заслуговує називатись "розповідю"  :D Видно що емоції так і пруть :crazy: :clapping:
Молодець, давно так від душі не сміявся :D

8
Планую бути в неділю, 17-го, зранку
Brakonier уточни будь-ласка, коли ти плануєш бути... Бо 17-те це субота, а неділя відповідно - 18 вересня.
Так в суботу, в неділю, чи зранку? :D

А в жовтні місяці не плануютьця ніякі стрибки
Ivan1989 до жовтня ще дожити треба... Все буде залежати від погоди. У будь-якому випадку ми завжди завчасно пишемо про сплановану поїздку, за кілька тижнів.
З.І. Про вартість і все решта - пише у першому повідомленні. Читайте уважно  ;D (і залогінені)

9
Ну от і поїздка на роупджампінг відбулась :yahoo: Такого аншлагу в цьому сезоні у нас ще не було :crazy: Таке враження, ніби усі зібрались стрибнути іменно в кінці літа :D Доречі, у всіх стрибунів є ще шанс взяти участь у конкурсі, перемога в якому може принести вам халявні стрибки ;) До початку голосування залишилось ще три дні, ще можна встигнути написати цікаву розповідь про свій перший стрибок і взяти участь у конкурсі. :clapping:
Дякуєм усім, хто приїхав в ці вихідні в Камянець і стрибнув! :clapping: :good:

10
Ну що ж, після крайнього роупджампінгу можна так тихе-е-енько сказати — «погода знову на нашій стороні» :-X 8) І це не може не радувати :crazy:
Найближча поїздка на роуп-джамп стрибки в Кам’янець-Подільський планується на 27-28 серпня (два дні, субота-неділя, за умови достатньої к-сті стрибунів на неділю).
Детальніше, про умови проведення стрибків:

✔ Перед тим як відписуватись, обовязково прочитайте «правила проведення стрибків»; врахуйте, чи з усім ви погоджуєтесь; переконайтесь, що ви зможете бути у день стрибка на мості, і тільки коли на 100% впевнені в усьому — відписуйтесь.
✔ Записуючись, обовязково вказуйте, на який день ви прибудете (субота чи неділя), коли, звідки і чим плануєте добиратись. Все це необхідно, щоб оптимально організувати графік стрибків. Якщо з вами їдуть друзі, які теж планують стрибати — не забувайте вказати і їх, а також к-кість стрибків.
✔ Для оперативного звязку з вами, обовязково правильно заповнити в профілі поле «контактний телефон»
✔ Якщо у дорозі у вас трапилась якась халепа (пробили колесо, заглох мотор, затримали інспектори ДАІ) — велике прохання зателефонувати нам та попередити, що ви запізнюєтесь.
✔ Не забуваєм глянути прогноз погоди в Кам’янець-Подільському і не забуваєм відповідний одяг.
✔ Перед поїздкою на роупджампінг (за день до стрибків) буде складено приблизний графік стрибків, тому не забуваєм заглянути в цю тему перед відїздом і прибувати вчасно, на призначену вам годину.
 ✔ Якщо ви відписались і без поважних причи не приїхали (а тим більше не повідомили про це вчасно) - участь у подальших заходах для вас буде закрита! З несерйозними людьми ми не хочемо мати справу!
 ✔ Як добратися в Кам’янець-Подільськ зі Львова — маршрут Львів—Кам’янець-Подільський для автомобілістів. Там же і графік автобусів та поїздів.
✔ Фото з попередніх роупджампінг стрибків в нашій галереї
✔ Відеокліпи попередніх поїздок: http://ropejumping.lviv.ua/video/
✔ Мамі і тату (щоб не переживали за своїх неврівноважених чад) кажете, що їдете в Камянець-Подільський на екскурсію. Благо в самому Камянці можна глянути фортецю, «Старе місто» та «Замковий міст» (не путати з мостом «Лань, що біжить» на якому проводяться стрибки), тож фото для відмазки будуть ;) Крім того, можна відвідати Хотинську фортецю.
✔ Не забуваєм за «Конкурс на кращу розповідь про мій роупджампінг стрибок» — для тих, хто ще не стрибав, це чи не єдина можливість стрибнути і взяти участь у конкурсі до початку голосування (вересень місяць) :goof:
Список роупджамперів: :write:
27.08.2011 (субота)   
     1. Vandik
     2. Snappy 
     3. Dakarland +4 (3-є по 3 стр.)
     6. Тарік нема тел. в профілі!
     9. Blackout__ +4 (1-н ‒ 1 стр.)
   12. Fighter + 4 (по 1 стр.)
   13. Juser +1 (2-є по 1 стр.)
   15. WeB +2 (1-н ‒ 1 стр.)
   16. Orest.zub (1 стр.)
   17. ChaMoMilla (Іра) тел. 0984527657
   19. Daishi
   21. Volonter +3 (2-є по 1 стр.)
   22. Wishmaster
   28. Lukas_kerf +7 (5-ро по 1 стр.)
   29. Guard +1 (2-є по 1 стр.)
   34. Stepan +3
На суботу група сформована!
           28.08.2011 (неділя)
         1. Oleh +2 (3-є по 1 стр.)
         2. Михайло
         3. Ladacost +2 (3-є по 1 стр.)
         4. Romchuk1 +2 (3-є по 1 стр.)
         5. Paradoks (1 стр.)
         7. Максим +1 067 9053943
         8. Ваня Мельник 0674156884
         9. Distortion
        11. Ohirok +1
        12. Wornor
        13. Strange Feeling +2 (1 стр.)

Отже, приблизний графік ропджамп стрибків на суботу 27.08.2011
~ з 07:00 до 10:30 → ChaMoMilla, Vandik, Snappy, Dakarland +4 (3-є по 3 стр.), Daishi, Juser +1 (2-є по 1 стр.), Wishmaster.
~ з 10:30 до 11:30 → Fighter + 4 (по 1 стр.), Guard (2-є по 1 стр.).
~ з 11:30 до 14:20 → Volonter +3 (2-є по 1 стр.), Blackout__ +4 (1-н ‒ 1 стр.).
~ з 14:20 до 16:20 → Orest.zub (1 стр.), Lukas_kerf +7 (5-ро по 1 стр.).
~ з 16:20 до 19:10 → WeB +2, Stepan +2, Михайло.

Графік стрибків на неділю 28.08.2011
~ з 07:00 до 08:30 → Ваня Мельник, Oleh +2 (3-є по 1 стр.), Romchuk1 +2 (3-є по 1 стр.)
~ з 08:30 до 10:10 → Ladacost +2 (3-є по 1 стр.), Wornor , Ohirok +1,
~ з 10:10 до 11:20 →  Максим +1, Paradoks (1 стр.)
~ з 11:20 до ... : ... → Strange Feeling +2 (1 стр.), Тоня (від Іллі) +1.

11
Інформація для всіх, хто відписався в темі - їдем на стрибки :crazy:, по можливості прохання до всіх бути зранку, так щоб до обіду відстрибати. Бо далі по прогнозах може бути дощ, так що потрібно буде вкластись до обіду.

12
Ще одне цікаве відео з Качи-Кальону, Крим. Заворожують не стільки самі стрибки, як навколишні пейзажі :roll: Ну і монтаж звісно :good:
Команда: "ROCK`N`ROPE Jumping Team" (Запоріжжя)
Обєкт: Качи Кальон, Крим
Kachi-Kalyon. Notes of a ropejumper

13
Хеллов шановним любителям роуп джампінгу! :preved:
Так як роупджампінгу у Львові покищо нема, доводиться їздити в Кам’янець-Подільський. І найближча поїздка на роупджампінг планується на 30 липня. Потім у нас «літні канікули», бо усі традиційно розїжаються по морях-океанах на відпочинок, тому серпень місяць у нас практично весь в прольоті :pardon:
Ну, як то кажуть, менше з тим, а ближче до роупджампінгу ;) :crazy:
✔ Кількість роупджамперів не лімітована :crazy: ще не було такої толпи, щоб в нас не змогла стрибнути ;)

✔ Перед тим як відписуватись, обовязково прочитайте «правила проведення стрибків»; врахуйте, чи з усім ви погоджуєтесь; переконайтесь, що ви зможете бути у день стрибка на мості, і тільки коли на 100% впевнені в усьому — відписуйтесь.
✔ Відписуватись у формі: «Буду я, приблизно в такийто час (бажано вказати звідки і чим добираєтесь) планую зробити «N» стрибків». Якщо з вами будуть друзі, які планують стрибнути, то також вказати скільки людей і по скільки стрибків робитимуть. Котиків, песиків, папугайчиків, та іншу живність, що берете з собою, вказувати не потрібно (вони, як правило, стрибати відмовляються)
✔ Для оперативного звязку з вами, обовязково правильно заповнити в профілі поле «контактний телефон»
✔ Якщо у дорозі у вас трапилась якась халепа (пробили колесо, заглох мотор, затримали інспектори ДАІ) — велике прохання зателефонувати нам та попередити, що ви запізнюєтесь.
✔ Прогноз погоди штука мінлива, особливо тепер на фоні глобального потепління, але як показує практика, ми уже призвичаїлись стрибати поміж дощ. Тому їдем в будь якому випадку, тільки не забуваєм відповідний одяг ;)
✔ Перед поїздкою на роупджампінг (за день до стрибків) буде складено приблизний графік стрибків, тому не забуваєм заглянути в цю тему перед відїздом і прибувати вчасно, на призначену вам годину.
 ✔ Якщо ви відписались і без поважних причи не приїхали (а тим більше не повідомили про це вчасно) — участь у подальших заходах для вас буде закрита! З несерйозними людьми ми не хочемо мати справу!
 ✔ Як добратися в Кам’янець-Подільськ зі Львова — маршрут Львів—Кам’янець-Подільський для автомобілістів. Там же і графік автобусів та поїздів.
✔ Фото з попередніх роупджампінг стрибків в нашій галереї
✔ Відеокліпи попередніх поїздок у відеорозділі.
✔ Мамі і тату (щоб не переживали за своїх неврівноважених чад) кажете, що їдете в Кам’янець-Подільський на екскурсію. Благо в самому Камянці можна глянути фортецю, «Старе місто» та «Замковий міст» (не путати з мостом «Бегущая лань» («Стрімка лань» або «Лань, що біжить») на якому проводяться стрибки), тож фото для відмазки будуть ;) Крім того, можна відвідати Хотинську фортецю.
✔ Не забуваєм за «Конкурс на кращу розповідь про мій роупджампінг стрибок» — для тих, хто ще не стрибав, це чи не єдина можливість стрибнути і взяти участь у конкурсі до початку голосування (вересень місяць) :goof:
Список роупджамперів: :write:
✂------------------------------
30.07.2011 (субота)
  • Bumer
  • Bumer
  • Vano
  • Мамай
  • Ілля
  • Abricosic (1 стр.) ?
  • Каралева дэбилав
  • Каралева дэбилав
  • Игорь +1 (2-є по 1 стр.)
  • Servika
  • Nort
  • sHoKoLaDkA (1 стр.)
  • Killоk
  • Wornor
  • Рома Лу4ик
  • Gekko (1 стр.)
  • Коля
  • Женя (1 стр.)
  • Настя (1 стр.)
  • Dj +1 (2-є по 1 стр.)

14
Привіт! :preved:
Вирішив створити тему з цікавими відеороликами роуп-джамп стрибків, яких по нету навалом. А тут, так би мовити, буде в одному місці. Кому цікаво - передивляємся, коментим. Можна додавати своє, єдина вимога - нормальна якість і вказувати додаткову інформацію (обєкт, висота, команда, і т.п.). Ну і звісно тематика - роупджампінг.
Отож дивимось  ;)

Команда "ROCK`N`ROPE Jumping Team" (Запоріжжя)
Обєкт: Кастропольска стіна, Крим
Mt. Kastropolskaya - г. Кастропольская 2011 Rope jumping

Обєкт: Біла скала, Крим
White Rock 1. March 2010 Rope jumping

White Rock 2. November 2010 Rope jumping

Обєкт: Качи Кальон, Крим
Kachi Kalion Ropejumping/Качи-Кальон роупджампинг

Обєкт: Шаан Кая, Крим. Роупджампінг в вінсюті :crazy:
Rope jumping Wingsuit Experience

Ну і звісно, світовий рекорд роупджампінгу в Норвегії ;)
Команди: RAPT(Санкт-Петербург) і "ROCK`N`ROPE Jumping Team" (Запоріжжя)
Обєкт: Кєраг, Норвежські фьорди
Rope Jumping WORLD RECORD Project Norway 2010

Приги роуп з велосипедом :velo:
Команда: Team-"Extreme Adventures"
Обєкт: 16 поверхівка, Дніпропетровськ
Bike Rope Jumping Crazy Drop 2011


П.С. Хто не знає, наше відео тут: http://ropejumping.lviv.ua/video/, а також на YouTube та Vimeo
П.П.С. Далі буде... ;)

15
Ну-у, нарешті хоть хтось з враженнями зявився :clapping: А то стрибають-стрибають, а тут ніхто не відписує... Таке враження, що вражень ніяких :pardon:
Septima молодець! ;)

Страницы: [1] 2 3