Закриття роупджампінг сезону в Кам’янці–Подільському

02.01.12 16:44

Привіт! Ну от, роупджампінг сезон 2011 добіг до свого завершення. Крайня поїздка на роупджампінг в Кам’янець–Подільський відбулась 12.11.2011, хоча її з великою натяжкою можна вважати такою, що відбулась.
Проте незважаючи на усі перешкоді і негаразди в той день, стрибки все ж таки відбулись, тож деяким щасливцям таки вдалось успішно завершити роуп-сезон 2011. З чим їх і вітаємо!
Стосовно усіх інших, кому не вдалось стрибнути у той день (особливо тих, кого з певних причин ми не змогли попередити) — висловлюєм щирі співчуття, вибачайте, але не все у цьому світі від нас залежить :(.
З закриття роупджампінг сезону є пару фото в нашій галереї, а також відеокліп «Ready Steady Go» (збірка за сезон 2011). Окрім цього, відеорозділ поповнився, ще двома роликами «Антигравітація» та «Без дотику» від іших авиторів. Сподіваємось, що за зиму нам вдасться утрясти всі питання з «властями» і ми обов’язково зустрінемось у сезоні 2012. Про всі новини щодо роупджампінг стрибків ми обов’язково повідомимо ближче до кінця весни початку літа ;)

Andrey

Коментування цієї статті закрите.

---