Автор Тема: Роупджампінг в Камянці-Подільському 02-03.04.11  (Прочитано 66969 раз)

Olena

  • Newbie
  • Сообщений: 3
Щодо аватарок: ніхто не страшніший, просто народ має знати своїх героїв "в лице". А тут виходить на основному сайті - один ще не заріс, другий ще патлатий, третій затулився склянкою помаранчечевого сочку ))

Ну й для чого такі бздури виставляти на загальний огляд? Все, мушу написати версію-спростування на свій захист

Отже, сідаю в машину до трьох малознайомих людей, мене відразу застерігають пристібнути пасок безпеки на задньому сидінні, бо “різні трафунки бувають”. Які саме, мені не пояснюють…
Зупиняємось на заправці, ANGELo з монологом “****, *****, ******, ******” прожогом вискакує з машини (може там десь і було про Облавтодори, але то вже певно на вулиці). Я сприймаю все на свою адресу, забиваюсь в куточок машини й тихенько сиджу. Вирішую не виходити, бо “куди ділась ще одна дівчинка яка була з вами на мості” мені за пів години так ніхто не відповів )))
Отже, через п’ять хвилин рвучко відкриваються двері біля мене й ANGELo питає раз: “ти водій?” – за першим разом я не розчула. “Ти водій?” – моя жіноча логіка починає перебирати варіанти “що він цим хотів сказати?)))”. “В тебе є права?” – відповідаю таки перше що спало на думку “так, але не їжджу”. Дверка без пояснень захлопується, рушаємо, “водій” мовчить наступні години три, періодично матюкаючись за кермом. Ну а далі ви самі знаєте

Отже, те що “жіноча логіка одночасно працює в багатьох напрямках” – погоджуюсь, факт!  Але щиро тобі бажаю зменшити кількість ненормативної лексики в повсякденному житті. Коли щось подібне каже приміром Зіппо, воно вийде м’якше і органічніше, але від людини в твоїй ваговій категорії, і з таким “почуттям” з яким ти то все видаєш,- незнайомій людині на перший разяк мінімум моторошно )))

І на додаток,- напевно після всіх карколомних маніпуляцій зі своїм тілом, які пропонує xtreme.lviv.ua, думаю рано чи пізно ви дійдете висновку що Жінка – то є найбільший екстрім в житті кожного чоловіка!!   :)

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
Olena ох як я тут заливався з твого повідомлення! ;D ;D ;D Я тут думав, що лусну. Ти не сприймай то все так серйозно, що пишу, і що говорю, ну маю на увазі з негативної сторони. Це лише для вигляду так грізно. То на вигляд я злий та недобрий, а так я добрий. ;) :D Матюкаюся я так також не дуже часто,  тим більше при незнайомих людях. Короче у всьому винуваті Облавтодори. Всі претензії до них.
ЗІ: шото я не пам'ятаю, що ти питалася куди ділася друга дівчинка. :-\
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».

Olena

  • Newbie
  • Сообщений: 3

Tetris

  • Newbie
  • Сообщений: 5
Скиньте фотки з відкриття сезону!!!! Будьласка! Мейл Bagdan-b@yandex.ru!!! Спасибі на перед!