Автор Тема: Роупджампінг в Камянці-Подільському 02-03.04.11  (Прочитано 66966 раз)

Servika

  • Newbie
  • Сообщений: 9
  • хто тут?
Привіт, 1 людина - 1 стрибок на суботу.
Сергій.

Tetris

  • Newbie
  • Сообщений: 5
Tetris + ше одна людина! Чотири людини на неділю! О котрій годині нам треба бути?! Ми машиною?!

Andrey

  • Newbie
  • Сообщений: 32
  • Rope master
О котрій годині нам треба бути?

Завтра протягом дня буде складено точний графік стрибків, виходячи з того, хто чим добирається. І в цій темі буде розміщено графік стрибків. Отож завтра обовязково сюди загляньте ;)
Щодо добирання машиною - усе досить наглядно розписано у темі Маршрут Львів - Кам'янець-Подільський Але майте на увазі, що дорога після зими ще не залатана (особливо в нас, у львівській області) тому вказаний час добирання машиною може бути і більшим.
Прохання до всіх - не запізнюватись!
Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.

Максим

  • Newbie
  • Сообщений: 4
Завтра до якого часу буде складений список стрибкїв?
Просто в вечерї потяг буду виходити десь у 18 00 з дому встигну подивитись?

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
Увага! Існує фізичне обмеження по підвісній системі (об'єму). Вага не має значення, але об'єм грудної клітки та бедер має значення. Досвід показав, що людина яка може одягнути систему може мати не більше (!) 100 кг. ваги. Прийміть це до уваги. Інакше ви не зможете стрибнути. Повідомте про це своїх друзів, хто їде з вами на стрибки.

Завтра до якого часу буде складений список стрибкїв?
Просто в вечерї потяг буду виходити десь у 18 00 з дому встигну подивитись?
завтра до обіду буде готово. :)
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».

Lyubko

  • Newbie
  • Сообщений: 2
Приїду в неділю з самого ранку з п'ятьма друзями.
Лишь те, кто рискует зайти слишком далеко, знают, как далеко они могут зайти.

Jony79

  • Newbie
  • Сообщений: 9
Ребята, а можна питання на засипку?:)
а як від ж\д вокзалу добратись до моста "лань що біжить"?:)

Zippo

  • Administrator
  • Сообщений: 122
Приблизний графік стрибків:
✂------------------------------
  02.04.2011 (cубота)
~ з 07:00 до 12:10 → Gallinka5, Рейдер, Jony79, Максим, Жека, СлІпиЙ, Pro, Vasyl, Оля, Роман, Роман, Славік, Славік.
~ з 12:10 до 14:50 → Abricosic (4-ро по 1-му стр.), Юрко, Степан, Servika(1 стр.), Mihey і 2-є друзів.
✂------------------------------
(Так виходить, що в суботу зранку одночасно приїзджає половина суботнього списку. Для такої кількості людей одне коло триватиме ~ годину і сорок хв. З досвіду скажу, що таке довге чекання втомлює і витрачає ваш час. Я невправі вирішувати кому стрибати в першу чергу а кому пізніше. Таке буває інколи коли більшість не на автомобілях і я неможу сказати чітко кому на яку годину. Я просто пропоную всім прийти на міст і між собою домовитись. Так буде саме краще. Але наголошую прийти і домовитись, щоб не вийшло так, що кожен собі подумав - я прийду пізніше і в результаті нікого не було).
✂------------------------------
 03.04.2011 (неділя)
~ з 07:00 до 08:40 → Tetris 3-є друзів.
~ з 08:40 до 09:30 → Lub4uk і 5-ро друзів (~по 1-му стр.)
~ з 11:00 до 11:20 → Rock-n-Rolla і його друг (по 1-му стр.)
✂------------------------------
Древняя китайская мудрость гласит: «НИ СЫ!», что означает: «Будь безмятежен, словно цветок лотоса у подножия храма истины» ツ

Doktor

  • Newbie
  • Сообщений: 1
+1 на неділю :) буду приблизно біля обіду...

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
+1 на неділю :) буду приблизно біля обіду...
привіт! Завтра закінчимо стрибки дуже рано. Тому максимум коли можна приїхати до 11 год ранку. Після 11 нас не буде, на жаль. Ми щойно телефонували, але телефон поза зоною.
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».

Olena

  • Newbie
  • Сообщений: 3
Дякую за перший стрибок, за те що розбудили мене з зимової сплячки і просто за чудовий вихідний!!  : )

Окремий ріспект організаторам. Життя складається з моментів, а ви робите їх запам’ятовуваними!
Раніше слухаючи захоплені розповіді дійсних членів клубу xtreme про його діяльність і організаторів я думала що це проплачений піар ))) Зараз сама до них приєднаюсь, бо зрозуміла що всі відгуки заслужені. До наступних зустрічей!

P.S. Angelo, зміни аватар на основному сайті,- ти на себе зовсім не схожий ))

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
...
P.S. Angelo, зміни аватар на основному сайті,- ти на себе зовсім не схожий ))
Чого це? :P В реалі я страшніший, ніж я? ;D

Сезон роупджампінгу відкрито! Це було ойухїтельно! 2 квітня перший стрибок-2011 здійснила "приємна особа" на ймення Галінка (Galinka5)! Що неприховано викликало в нас екстаз! Майже традицію відкриття сезону роупершою (тобто дівчино-жінкою, вона ж Перша Роу  8) ) я (звичайний водій) відстояв у битві з титанами роуперського руху в Україні Сан Андрей і мегапупа землі ЗіППо! Видно Андрею цього року нічого не наснилося, чи що там було минулого року, і він сам хотів відкрити  сезон. Я ж наполягав на тому, що має відкрити Вона, саме Вона. Вона ж і відкрила! ;) ГалінКО молодець! З чим її можна і привітати! Ну а далі все як по маслу, як завжди все добре, та весело. Хто раз був - зрозуміє. Метеорологи, сцуко, правду сказали. Погода була терпимою як на цю пору, і холоднуватий вітер не зіпсував нам настрій та натхнення. Ну от власне в суботу ми насолоджуючись кожним елементом процесу стрибка, розім'яли м'язи і вдихали ностальгічно-приторне повітря моста, та намагалися уловити зітхання його від кожного зворотнього рахунку "3... 2... 1... Пішов!". Так субота і промайнула. На протязі всієї поїздки не покидало відчуття, що на мості ми були не зовсім майже 6 місяців тому назад, а максимум місяць. Ну це й добре.
В неділю нас порадував Любчик з компанією! Приємно побачити такий позитив з самого ранку!
Отже по підсумку:
- 39/73 людино/стрибків на відкриття сезону - це клас!
- Замінено спорядження по шнурах.
- Випробовано альтернативні маршрути Львів-Тернопіль.
- Виявлено кілька злісних "несурйозних" людей (ті що писали, і ніколи не їхали. Є в нас такі.).
- Створена традиція "погладь Сині яйця". Спеціально для тих, хто переживає за свої "кришталеві" яйця, в нас з'явився талісман. Треба тільки потриматися - і все буде гаразд. Для дівчат це приносить просто неймовірне задоволення (сам бачив).  :o
- Перший раз за (вже майже) 3 роки я почув запитання від дівчини "А підвісна не буде тиснути ТАМ?". Ви б бачили моїх очі. :o :-X :o Хотів перевірити рукою, чи дійсно то дівчина. Але втримався на випадок "А якщо дійсно дівчина?". В будь-якому випадку отримав би по писку.
- Зробив чіткий висновок: ЧИМ худіший стрибун хлопець, ТИМ більше він переживає за те, чи не притисне йому яйка! Ось таке то! Це не теорія, - це аксіома!
- Почув нову фразу від ЗіППо "когнітивний дисонанс" (от не пам'ятаю з якого разу йому то вдалося вимовити). Довго думав (як пишуть) над словами.  ;D
- По дорозі назад відкрив для себе багато чого нового завдяки Олені (ім'я, а не тваринки гарні.). Окрім цікавих думок про нас як людей, і як явище в суспільстві, ми виявили, що вона багато/мульти/дужебагато/супермульти/афігітєльнодофіга-поточна людина. Тобто може думати і говорити про багато що і притому одночасно. Негласно ми троє зробили висновок, що треба міняти пріоритети по задачах та процесах, а також збільшити ОЗУ, або хоча б своп-файл в таких завантажених людей. Діагноз підтвердився після такого випадку":

Тернопільска область. Місто файних дівчат - Теребовля. АЗС "Окко" при в'їзді зі сторони Чортківа. Маленька зупинка на відпочинок/чай/каву/цигарки.
Я: От, сцуко, бл..., під..си ті всі Облавтодори. Щоб вони все життя їздили по таких дорогах. То песДЕць! Машина гробиться, що плакати хочеться.
Виливаю свої емоції Зіппо, що палить, і Андрею Сан, що не палить (виявляється, що так і є. Потім поясню.). Одночасно дивлюся на колеса свого авто. Згадуючи моменти в дорозі коли було видно, що літня гума все-таки дуже класна, вирішив похвалитися перед Оленою. Вона сидить в салоні. Відкриваю двері.
Я: Ти водиш машину?
Олена: Так. Тобто права маю, але машину не маю.
Я: Ясно. Тоді нічого.
Закриваю двері. Їдемо далі.
...Траса Київ-Чоп. Вже на горизонті Львів видно. Буфер обміну інформацією напевно вже був переповнений і мої пасажири замовкли. Вже десь хвилин 5 мовчанка. Вирішив перевірити ознаки життя у них і питаюся:
Я: А чого мовчите? :o
...Переважно у фільмах тут тривожна музика, дивні звуки, які вказують на те, що має бути кульмінаційний момент. Музика грала в авто, але яка вже не пам'ятаю... Миттєва реакція Олени.
Олена: А чого ти мене питав, чи маю я права/авто?
 :o :-X :o :-X ...показують моменти у фільмах коли час зупиняється, як на швидкості більше 100 км/год видно як циліндри працюють, як іскра у свічці з'являється, як запалюється сірник у всіх подробицях... І тому подібні ефекти надшвидкої зйомки, та слоумоушн. Десь приблизно так було і в мене. Думаю, може я попав в часовий тунель, і насправді я в Теребовлі?.. В ті секунди вів авто не я, а рефлекси на рівні НЛП. ;D Привітали Олену з новим світовим рекордом у реакції на якусь подію! Ну як вона потім нам пояснила, то все багатопоточність (вище писав).


Ну можна сказати, що це і є фраза цієї поїздки на роуп. ;) :D З чим і вітаю Оленку!
- виявляється Зіппо є помятим. І це має його насторожувати! :o Розвинувши тему, ми дійшли висновку, що Зіппо "помятий", я "угрюмий", а Андрей "стурбований". Десь так приблизно.
Насправді вікриттів, жартів, характеристик цієї поїздки було дуже багато. Навіть всі не пригадаєш, бо не раз в нас був істеричний сміх, здивовані очі, і жартували один з одного.
Також, як сказав один відомий древній філософ (який з них не пам'ятаю. Їх там багато було.), - "Не той палить, що палить. А той, що купляє паливо." ;D Це було для мене відкриття всієї поїздки. Але зерно раціоналізму в цьому є. З чим і вітаю!
Ну і на довершення похвалимося, що свято і до нас завітало - ми також всі стрибнули!!! Це було супер! Також поділюся таємницею, що то були капці. Стрибати не було страшно взагалі. Але в кінці польоту коли було видно травинки на землі я отримав такий страх, що думав в штани накладу. Аж закричав, і руки тряслися. Такого в мене ні разу не було. :o Давно я такого тваринного  страху не відчував. Це дійсно була торба.  8) Сутужні намагання застібнути на мені підвіску Андреєм Сан, та пупком Зіппо підтвердили показники моєї портативної ваги. ...а в Африці діти голодні. :(
Дякую всім хто порадував нас своєю присутністю, хто не побоявся дороги, прохолодного вітру та й приїхав. Молодці!
Сезон відкрито!!!

Фотографії з відкриття
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».

Gallinka5

  • Newbie
  • Сообщений: 5
Суперський, мушу вам сказати, вдався день :) Стільки хороших емоцій в мене не було вже давненько. Починаючи з (о, тааак!!) відкриття сезону зранку (зовсім морально не готова, під крики "та стрибаай, стрибааай вже, це ж геть не страшно!.." - все-таки страшно... Так, шо за зиму забулось, як неймовірно сильно.. :o :o)  до істеричного, до сліз, сміху з шановним Зіппо ввечері: все в той день було саме таким, як треба - включно навіть з погодою. Я щаслива. Дякую!:))

Jony79

  • Newbie
  • Сообщений: 9
ну і я також скажу, що було просто неймовірно. Це дійсно шалені відчуття і я не можу дочекатись коли наступний раз поїду...
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ організаторам! Як то кажуть: ріспект і уважуха!:)

Tetris

  • Newbie
  • Сообщений: 5
Я Tetris! Моя адреса Bagdan-b@yandex.ru! Киньте, будь ласка, всі наші фотки! Спасибі!