Автор Тема: Стрибки з моста в Кам’янець-Подільску 16.04.11  (Прочитано 61207 раз)

Bumer

  • Newbie
  • Сообщений: 1
Всім прівет!!!  Буду в суботу зранку зі мною +3 чоловіка!!!!! ;D

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
Друга цьогосезонна поїздка виявилася досить цікавою та оригінальною по людям. Давненько я не бачив такого шухєру в очах стрибунів. Навіть один відмовився. І давно я не бачив різношерстної компанії. Географія цього разу сягнула навіть дружньої нам Італії (стрибав в нас Штефано). Другий раз поспіль приїзджає Дрогобич, за що мушу сказати особливе дякую. Давненько я так не гигикав. ;D ДиФФчата дрогобицькі пошматували на дрібні складові. Молодці! Порадував цього сезону нас постійний наш стрибун Бумер. Як завжди вчасно та весело. Якщо чесно, то в голові щось трохи заплуталося і вже не пам'ятаю, що було цього разу, а що минулого. Тому всіх не запам'ятаю. Але дякую всім!
Андрей і Зіппо теж стрибали. Я ні. Страшно...  :P
Покращили безпеку при стрибках. Тепер стало вільніше "дихати", чим зобов'язані Андрею, Зіппо і Штілю. Крута трійка, я вам мушу сказати.
А так всім дякую ще раз! В котрий раз це було чудово! 8) :o

Дивимся фотки ;)
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».

Andrey

  • Newbie
  • Сообщений: 32
  • Rope master
От і минула друга поїздка на стрибки з моста в Кам'янець-Подільску в цьому сезоні. Не знаю як для кого, а для нас усе починається ще в дорозі, на перших кілометрах виїзду зі львова. Цього року ми відкрили для себе новий маршрут Львів - Кам'янець-Подільський, через Малі Підліски - траса Київ-Чоп - Буськ - с. Підгірці і на Золочів. А вже з Золочева по давно знайомій дорозі на Тернопіль і далі до Кам'янця-Подільського. Власне в Підгірцях ми зупинились біля костелу Воздвиження та св. Йосипа, щоб його пофотографувати у повному місяці. Там же нас застала 12 година ночі і ми відсвяткували народження нашого ANGELo хорошим Італійським (надіюсь) сухим вином  ;) Наступна приємна мить нас чекала в Тернополі, де ми зустрілись з Любчиком, який пригостив нас смачною кавою і не менш смачним домашнім кексом. :) Далі, знаючи, що нас чекає багато роботи, я намагався поспати в машині до самого Кам'янця-Подільського. Про наші злодіяння з 4ї до пів 6ї ранку я промовчу (ви тільки не подумате нічо такого  :D) Зранку вихід на міст, развіска спорядження, ну одним словом все по плану, для здійснення стрибків з моста. А далі... далі стандартний роуп-день з зовсім нестандартними людьми і приколами :D Як писав Сергій - були цього разу і гості з Італії, і відказники, і навіть такі, яким стало зле.. :o Завершився наш день роуп-стрибків видовищним польотом з мітлою, аля Гаррі Zippo :D
Дякуєм усім хто був, стрибав, і навіть тим хто боявся стрибнути. ;) Ех., мені б ваші відчуття :D
Кожна людина отримує саме те, що хоче. А якщо хтось отримує те, чого він не хотів — значить він хотів саме те, що отримав.

Nata

  • Newbie
  • Сообщений: 3
привіт!!!!
Вас вітають "дрогобицькі диФФчата, які пошматували на дрібні складові"!!! дуже дякуємо за такий відгук! нам було також приємно з вами співпрацювати! ми ще приїдемо, так що чекайте в гості! до зустрічі!!!