Автор Тема: Роупджампінг. «Стрибок у небуття...»  (Прочитано 22756 раз)

Nata

  • Newbie
  • Сообщений: 3
    Залишився лише один день до рокової поїздки... Я не знаходила собі місця... Їхати чи ні? Це питання не виходило з моєї голови... Серце шалено стукало, як тільки я собі уявляла висоту 17-поверхового будинку... Шукала будь-які причини, щоб не робити цього, переконуючи сама себе!
    Але не так сталося, як гадалося! 16 квітня я все-таки вирушила у дорогу! Виїхали ми з самого ранку, всю дорогу я тільки і думала про стрибок!!! Серце не переставало калатати! Чим ближче ми під’їжджали до моста «Лань, що біжить», тим страшніше мені ставало! Мене підтримували, але це не допомагало!
І тут вона... Стрімка, висока, така, що аж дух захоплює! Прірва... А коли я подивилася вниз, я сказала — ні! Ні, і ще раз ні! Я цього не зроблю! Ні за які гроші! Але все-таки я себе переборола! Я настроїла себе, що все буде добре! І тут процес пішов... Коли одягали на мене спорядження, я досі не усвідомлювала, що це зараз станеться! З великими зусиллями я перелізла перила моста. Я чула, як мені пояснювали правильність дій, але ці слова проходили повз мої вуха! Я лише почула відлік: три, два, один... Пішла! І я, не задумуючись, не затримуючись ні на хвилину, стрибнула!!!
    Це було щось... Такого задоволення, такого адреналіну я не отримувала ніколи!!! Відчуття, коли повітря з шаленою швидкістю пронизую твоє тіло, коли ти летиш, і здається, що цей політ триває вічність, незабутнє! Відчувши різкий ривок, я зрозуміла, це здійснилося! І коли я почула під ногами землю, я не могла оговтатися від пережитого! Емоції переповнювали мене!   
    P.S. Короче кажучи, адреналіну моооре! Їдьте, не пожалієте! І організатори супер, респект вам!

Перемога

  • Newbie
  • Сообщений: 2
Re: Роупджампінг. Стрибок у небуття...
« Ответ #1 : 09.06.2011, 02:15:37 »
За краткость и полноту выраженых эмоций-5 балов, но так как на тебе не проверяли длину веревки - 2 место ;)

Nata

  • Newbie
  • Сообщений: 3
Re: Роупджампінг. "Стрибок у небуття..."
« Ответ #2 : 15.07.2011, 00:44:33 »
Дякую :]

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
Re: Роупджампінг. "Стрибок у небуття..."
« Ответ #3 : 04.09.2011, 12:38:30 »
Ти прям як Едгар По з його трупом на вулиці.
Хіба? Це добре.
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».