Роупджампінг & банджі джампінг > Календар поїздок

Роуп джампінг Камянець 30.07.11

(1/6) > >>

Andrey:
Хеллов шановним любителям роуп джампінгу! :preved:
Так як роупджампінгу у Львові покищо нема, доводиться їздити в Кам’янець-Подільський. І найближча поїздка на роупджампінг планується на 30 липня. Потім у нас «літні канікули», бо усі традиційно розїжаються по морях-океанах на відпочинок, тому серпень місяць у нас практично весь в прольоті :pardon:
Ну, як то кажуть, менше з тим, а ближче до роупджампінгу ;) :crazy:
✔ Кількість роупджамперів не лімітована :crazy: ще не було такої толпи, щоб в нас не змогла стрибнути ;)
✔ Перед тим як відписуватись, обовязково прочитайте «правила проведення стрибків»; врахуйте, чи з усім ви погоджуєтесь; переконайтесь, що ви зможете бути у день стрибка на мості, і тільки коли на 100% впевнені в усьому — відписуйтесь.
✔ Відписуватись у формі: «Буду я, приблизно в такийто час (бажано вказати звідки і чим добираєтесь) планую зробити «N» стрибків». Якщо з вами будуть друзі, які планують стрибнути, то також вказати скільки людей і по скільки стрибків робитимуть. Котиків, песиків, папугайчиків, та іншу живність, що берете з собою, вказувати не потрібно (вони, як правило, стрибати відмовляються)
✔ Для оперативного звязку з вами, обовязково правильно заповнити в профілі поле «контактний телефон»
✔ Якщо у дорозі у вас трапилась якась халепа (пробили колесо, заглох мотор, затримали інспектори ДАІ) — велике прохання зателефонувати нам та попередити, що ви запізнюєтесь.
✔ Прогноз погоди штука мінлива, особливо тепер на фоні глобального потепління, але як показує практика, ми уже призвичаїлись стрибати поміж дощ. Тому їдем в будь якому випадку, тільки не забуваєм відповідний одяг ;)
✔ Перед поїздкою на роупджампінг (за день до стрибків) буде складено приблизний графік стрибків, тому не забуваєм заглянути в цю тему перед відїздом і прибувати вчасно, на призначену вам годину.
 ✔ Якщо ви відписались і без поважних причи не приїхали (а тим більше не повідомили про це вчасно) — участь у подальших заходах для вас буде закрита! З несерйозними людьми ми не хочемо мати справу!
 ✔ Як добратися в Кам’янець-Подільськ зі Львова — маршрут Львів—Кам’янець-Подільський для автомобілістів. Там же і графік автобусів та поїздів.
✔ Фото з попередніх роупджампінг стрибків в нашій галереї
✔ Відеокліпи попередніх поїздок у відеорозділі.
✔ Мамі і тату (щоб не переживали за своїх неврівноважених чад) кажете, що їдете в Кам’янець-Подільський на екскурсію. Благо в самому Камянці можна глянути фортецю, «Старе місто» та «Замковий міст» (не путати з мостом «Бегущая лань» («Стрімка лань» або «Лань, що біжить») на якому проводяться стрибки), тож фото для відмазки будуть ;) Крім того, можна відвідати Хотинську фортецю.
✔ Не забуваєм за «Конкурс на кращу розповідь про мій роупджампінг стрибок» — для тих, хто ще не стрибав, це чи не єдина можливість стрибнути і взяти участь у конкурсі до початку голосування (вересень місяць) :goof:
Список роупджамперів: :write:
✂------------------------------
30.07.2011 (субота)

* Bumer
* Bumer
* Vano
* Мамай
* Ілля
* Abricosic (1 стр.) ?
* Каралева дэбилав
* Каралева дэбилав
* Игорь +1 (2-є по 1 стр.)
* Servika
* Nort
* sHoKoLaDkA (1 стр.)
* Killоk
* Wornor
* Рома Лу4ик
* Gekko (1 стр.)
* Коля
* Женя (1 стр.)
* Настя (1 стр.)
* Dj +1 (2-є по 1 стр.)
*

Abricosic:
Дуже хочу стрибнути, але не знаю чи зможу...
А можливий такий варіант, підійти і просто стрибнути без запису, коли зможу, якщо ви будете вільні і у вас буде час?

Zippo:
Abricosic ти хош 1 стрибок? Взагалі бачу народу назбирується прям толпень :D боюсь що ми ше можем не поїхати...
P.S. Зараз пробуєм домовитись за бус зі Львова. Деталі напишу згодом.

Каралева дэбилав:
Привіт. планую їхати, а шо там з бусом, кстаті? ато з поїздами троха єбалово.
Ввечері буду знати ше про 2 товаріщєй :)

Zippo:

--- Цитата: Каралева дэбилав от 27.07.2011, 14:58:42 ---а шо там з бусом, кстаті? ато з поїздами троха єбалово.
--- Конец цитаты ---
Ці буси що ми раніше замовляли за няшними цінами накрилиись мідним тазом. Зараз всі хочуть 3.5 грн/1 км (за містом), до камянця 600-700 км, дивлячись якою дорогою їхати, от і рахуєм 700х3.5=2660:8=332.5 грн з людини. Як на мене це задо*уя. От якщо брати бус на 17 місць тоді вийде по 152 грн, але 17 чоловік ще й зі Львова ми зараз не назбираєм. Тому хз що робити з тим бусом...

Навигация

[0] Главная страница сообщений

[#] Следующая страница

Перейти к полной версии