Автор Тема: Роупджампінг. «Свідомий крок у несвідомість»  (Прочитано 8408 раз)

Vitalik-ataman

  • Newbie
  • Сообщений: 5
Отже надивившись відео про те як всі стрибають з найвищого в Україні моста, набрав повні легені сміливості дочекався вечора, надягнув екстрім-футболку і вирушив на зустріч пригодам.
Та не все так просто як здаєтся, бо ж туди ще добратись треба... пакуємся ми значить по машинам, а на мене ше всі так дивляться і посміхаются, типу — шо перший раз? — ну да — блін, прікольно тобі.
Спокій.. тиша.. душевна рівновага, — Ми на місці, каже хтось з екіпажу і моє сприйняття навколишнього середовища починає змінюватись. Відкриваю очі, вивалююсь з машини, холодно...
Пішли дивитись на міст «Лань, що біжить», чим ближче ми до нього підходили тим більше стан спокою змінював стан збудження та передчуття чи то страху чи то ейфорії (від тоді коли я приєднався до екстріму таке відчуття все частішає і частішає). Все, на мості, колінки трусятся, очі бігають вже і сонечко вийшло, час проводити інструктаж, все що я тоді запамятав це те, що треба дивитись на горизонт, і по команді відпустити руки від перил енергійно при цьому відштовхуючись. Потім підпис документів типу я скажений-навіжений вирішив стрибнути з моста не примусово а по власній дурості, і якщо би зі мною щось сталось(хоча це супер-гіпер малоймовірно навіть якщо я захочу) прошу не винити організаторів бо вони хороші (згадалось як Костюк говорив: якщо ти розібєшся, я тебе вб’ю, або зламаєш ногу, — другу я тобі зламаю сам) Ну і повстає питання а кто перший?
ANGELo показує кивком голови на якогось бідолагу, каже — Давай, ти перший. В ту мить подумав-добре шо не я. Добре що я був третім, мав можливість переконатись що з мотузкою все добре :)
Ітак вдягаю систему, підхожу до ANGELo, розвертаюсь,чую як за спиною шось клацає, і тут настає цей момент коли ти розумієш, що твоє життя в руках іншої людини, в мому випадку це був Янгол (лисий, накачаний, в тельняшці але Янгол). Перелажу через перила, а міст і так хитаєтся, тут ще й машини, ще й сигналять, зупиняются... Голос зі спини — готовий?
— готовий (а в голові: «яке готовий, ти шо робиш?!»). — 3.. 2.. 1.. ПІШОВ! Тут моя рука зіскользнула з перил і перше що я відчув це типу невагомість, через секунду помітив що розганяюсь, за ці 2-3 секунди я встиг подумати блін прікольно, я зараз як крутий парашутист лечу, ще й руки перед собою виставив, взагалі бомба!
Потім тількі чую «хрясь» і ввійшов у позу маятника, весь такий на емоціях ледве зняв систему (бо все тіло аж тряслось) і підпригуючи побіг наверх. Впринципі все, та й шо там довго розповідати, приїзджайте та стрибайте. Let’s GO! :good:
Lets’GO!

angelo

  • Global Moderator
  • Сообщений: 59
  • Володар душ
 :D Юний орел!
«Роль сумасшедшего очень удобна.» к/ф «Узник замка Иф».