Lviv RopeJumping club

Роупджампінг & банджі джампінг => Спорядження => Тема начата: Andrey от 28.06.2011, 14:25:06

Название: Грі-грі 2 (GriGri 2) - Новий спусковий страхуючий пристрій від Petlz
Отправлено: Andrey от 28.06.2011, 14:25:06
(http://ropejumping.lviv.ua/images/44.png)
(http://ropejumping.lviv.ua/images/45.png)
Весною цього року фірма Petlz (відомий виробник альпіністичного спорядження) анонсувала вихід нового спускового страхуючого пристрою - Грі-грі 2 (GriGri 2). А уже літом новий спусковий пристрій можна було придбати і в магазинах України. На вигляд нова спусковуха дещо компактніша і легша від свого попередника, звичайного грі-грі (http://ropejumping.lviv.ua/articles/gri-gri).
Інформація з сайту виробника
Страхувальний пристрій з автоматичним блокуванням ГриГри 2 розроблений для полегшення страховки. GriGri 2 однаково добре працює і для страховки лідера, і для верхньої страховки. Пристрій може використовуватися з усіма одинарними динамічними мотузками (http://ropejumping.lviv.ua/articles/alpinistska-motuzka-ropejumping) від 8,9 до 11 мм (ідеально для мотузок від 9,4 до 10,3 мм). Компактний і ультра-легкий пристрій GriGri 2 довгі роки буде служити Вам вірою і правдою в ваших скелелазних заходах по всьому світу. Новий дизайн гри-гри 2 забезпечує кращий контроль під час спуску.
Технічні характеристики
Як видно з фото і по технічних характеристиках, Petlz у новому спусковому пристрої GriGri 2 пішов на зменшення габаритів (і відповідно ваги), та збільшення зручності використання. Хоча, як висловлювались в деяких оглядах продукту - складається враження, що грі-грі 2 це спусковий страхуючий пристрій для прекрасної половини людства :) Хочеться зауважити, що в грі-грі 2 ширший діапазон товщини робочих мотузок 8.9-11 мм (в старому грі-грі діапазон всього 10-11 мм)
Название: Заміна Грі-грі 2 (GriGri 2) від Petlz
Отправлено: Zippo от 29.06.2011, 13:38:04
Нещодавно Petlz виявив дефект у своїй новій GriGri 2. Проблема полягала в тому, що коли на повністю відкриту рукоядку надмірно прикладати зусилля, вона починає "клинити" (застрягти у відкритому положенні), відповідно блокуюча функція пристрою перестає працювати. Petlz звісно на такі трабли швидко відреагував і почав відкликати (заміняти) несправні грі-грі на нові через офіційних дестрибюторів. Офіційним дистрибютором Petlz в Україні є ООО "Висота".
Про все це детальніше, я писав в новинах: http://ropejumping.lviv.ua/news/vidklikannya-ta-zamina-grigri-2