Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Сообщения - ProstoMaluy

Страницы: [1]
1
 :goof: :goof: :goof: Огого Я на банері но на рахунок того чи я поїду буде ше під питанням :)) :crazy: :crazy: :crazy: але Zippo спс :pardon: мені приємно :clapping:

2
Задом прижок круче всякого ))))
П.С. Заберу завтра фото і відео у всіх своїх і кину на зеркало 1 архівом  )

3
Народ хто буде зі Львова їхати поїздом ЧОП - КИЇВ ПАС о 02:41 ? до Хмельницького в неділю 18 числа ?
Інтересуюся щоб мені і другу скучно не було ггг ))) ше пару роуперів буде веселіше ))))

>>> І доречі може ми і скоріше будемо залежить все від Машрутки яка буде їхати з Хмельницького до Камянця а то я раз попав на воділу в якого спиталися чи за 2год доїдемо і вот що він відповів )))) на це "Ми що ЧЕРЕПАХИ ?!?! :shock: за 1:30 будемо на місці :) БОГ перед нами :goof: ми за БОГОМ :crazy:" і дісно так було я в Камянці вже в 9:30 був.

4
народ проблемка в мене двоє не зможуть бути так що чикайте мене і ше оного в неділю на 11:00 будем як штики ))) білети вже на руках )

5
народ в мене ше +1 і можна на Неділю перенести нас ?

6
на суботу я + ше двоє по 3 прижка

7
Вот нарахунок номера

8
Підскажіть, а як на рахунок ночівлі в Кам'янці. А то я з Рівного, і судячи по графіку руху поїздів в суботу можу не встигнути повернутись додому. Є якісь готелі в місті, а то на вокзалі страшнувато трохи ночувати. Дякую.

Реально я був там недавно Знімав не далеко від центру "Номер" (Реально кімната, на коридорі нормальний туалет і душ , чисто все прибрано на 1 поверсі бар ;) як що переначувати це в сам раз )  в міні готелі 80 грн ніч чувак казав якщо я ще туди приїду то і дешевше буде а якщо багато на роду то по 60

Страницы: [1]